Art Form Studio öppnade sina dörrar 1996 och drivs av de två konstnärerna Alicia Rodriguez och Horst Hild. Med sina gedigna kunskaper och flexibilitet har konstnärskollegorna blivit ett glatt inslag i vasastansmyllret.

Utöver att designa unika smycken och ha diverse konstnärers utställningar titt som tätt så är det en av få gallerier som har faktisk kunskap i hur man gör, reparerar och gör om smycken.

Har du några funderingar så finns det korta beskrivningar över allt som görs härnedan, samt länkar till konstnärerna egna hemsidor.

Karta, öppettider och mycket mer hittar du här eller på “hitta hit” på menyn.

Väl mött // Ruben

arrow

Art Form Studio

close
Art Form Studio har sommarstängt fram till 1:a augusti! Se "hitta hit" för att komma i kontakt :)
arrow

Alicia Rodriguez

Metallkonstnär - Silver/Guldsmed
close
Som metallkonstnär arbetar Alicia med både ädla och oädla metaller, från smått och minimalt till stort och monumentalt - helt enkelt, fria skulpturala former. Till hennes skapelser använder hon pärlor och ädla/oädla stenar ifrån hela världen. Alicias skapande är en blandning av sydamerikansk och svensk kultur, och en stor del av hennes inspiration kommer från naturen, vilket gör att hennes former blir väldigt organiska. Alicia har arbetat som metallkonstnär i många år och har haft en rad utställningar, både separata och samlingsutställningar.
arrow

Horst Hild

Metallkonstnär - Silver/Guldsmed
close
Horsts glädje ligger i att få skapa. Horst arbetar huvudsakligen med metaller, ädla eller oädla och detsamma gäller stenar. Han använder även trä, tegel, betong mm, om uppgiften så kräver. Formspråket är stramt, påverkat av ”funkis”.Horst är inte främmande för naturnära, mjuka former, som framkommer i materialexperimenten. Horst har arbetat som metallkonstnär i många år och har haft en rad utställningar, både separata och samlingsutställningar.
arrow

Personliga och unika smycken

close
Personliga och unika smycken, bl.a. vigsel och förlovningsringar, eller varför inte en av Alicias populära halsband?
arrow

Reparationer

close
Vi har en 100%-ig trackrecord och reparerar smycken, bruksföremål och skulpturer i material som silver, guld, vitt guld, tenn och praktiskt taget vilket material som helst!
arrow

Egen-designade smycken

close
Är du en kattälskare, hästälskare - eller bara en älskare? Med oss kan du spåna och få dina idéer förverkligade av oss!
arrow

Omarbetning

close
Mormors gamla brosch som ring? Eller kanske pappas gamla guldkejda som örhängen? Det är bara din fantasi som sätter gränserna, vi kan ordna det mesta :)
arrow

Trär pärl- och stencolliér

close
Har du vart med om att halsbandet eller armbandet gått sönder? Vi har flera decenniers kunskap i att trä om smycken av olika slag och material.
arrow

Företags- presenter

close
Företagspresenter finns i två nivåer, antingen håller man sig inom skattenivåerna eller så går man över. Få dina anställda att känna sig uppskattade - vi tillverkar smycken och skulpturer i de allra flesta prisklasserna, så passa på att kontakta oss för mer info.
arrow

Konfirmations presenter

close
Content
arrow

Dop-­ och studentpresenter

close
Dop-­ och studentpresenter, allt från trevliga halsband till små ädelmetalls-skallror :)
arrow

Gravyrer

close
Gravyrer, både text och bilder enligt dina tankar. Begränsningen ligger i att gravyren är fräst in i smycket, men så länge du inte vill få in Shakespeares samlade verk så brukar det gå bra!
arrow

Vänner

close
Under åren har vi samlat på oss en mängd goda vänner, passa på att gå in på deras hemsidor och stöd småföretagande av alla slag!
arrow

Försilvra eller förgyll!

close
Om du är som undertecknad så älskar du förmodligen loppisfynd! Själv brukar jag spontanköpa silverbestick (min plan är att gå över till det i hushållet), Problemet är att dessa ofta är slitna och ytskiktet är till hälften borta! Passa på att ge dina silver och guld attiraljer nytt liv!
arrow

Web-shop!

...Kommer snart
close
Underteckad har mycket att göra, men snart kan du köpa våra allra pouläraste smycken online och samtidigt kunna välja express-leverans för alla oss som lätt glömmer bort födelse- och årsdagar.